Projecten

Is haar opdrachtgevers dankbaar voor de opdrachten die ze heeft mogen uitvoeren bij onder andere:

Projecten en opdrachten die Fijngeplakt heeft mogen uitvoeren voor haar opdrachtgevers. Dit is slechts een greep. Neem contact op voor meer informatie!
Opdrachtgevers van Fijngeplakt bestaan uit particulieren, van kleine tot grote reclame- en signbedrijven en andere zakelijke dienstverleners.

Fijngeplakt is dé specialist als het gaat om (complexe-)signmontage opdrachten. Dit kan bestaan uit een simpele sticker op een auto tot het wrappen van een vliegtuig.
Meest uiteenlopende opdrachten; als belettering, wandbekleding, airtex (naadloos behang), wrappen en beletteren van (hulp-)voertuigen, keukens, reclame zuilen, gevelreclame, complete winkel make-overs, etc.
Fijngeplakt ziet uitdaging in projecten waar anderen zich terugtrekken. Of uw organisatie of klant zich nu in het  oosten of zuiden bevindt, dat maakt voor Fijngeplakt niets uit. Fijngeplakt bied een landelijke dekking. Ook voor opdrachten die zich elders dan in Nederland bevinden kunt u rekenen op de flexibiliteit, creativiteit maar vooral kwaliteit van Fijngeplakt.